Sastamalan nuoret

Viime hetken vinkit Sykerockiin saapuville

Julkaistu 11.09.2018
Sastamalan Nuorisopalvelut


Sykerock järjestetään Vexve Areenalla la 6.10.2018 klo 17-24.

Tänä vuonna 10-vuotta täyttävä Sykerock  tarjoaa pyöreiden vuosien kunniaksi useamman artistin kattauksen. Sykerockissa esiintyvät Mansesteri, HesaÄijä, Mäkki ja Kube. Vielä tänään torstaina 4.10.2018 voit ostaa nuorisotalolta ennakkolipun 7€ hintaan, ovella liput maksavat 10€. (Huom. vain käteismaksu.)

Tapahtuman alustava aikataulu:

17.00. Ovet aukeaa

18.00 Mansesteri

19.00 HesaÄijä

21.00 Mäkki

22.30. Kube

(Artistien välissä Hohtobileet)

24.00. Tapahtuma päättyy

 

Ohjeet tapahtumapaikalla toimimiseen:

Tapahtuma ja tapahtuma-alue on ikärajaton, päihteetön ja energiajuomaton. Tapahtumapaikan ovella on puhallutukset ja henkilötarkastukset. Sisäänpääsyn ehtona on 0-promillea.

Kaikki tapahtumaan osallistuvat (myös jo ennakkolipun ostaneet) asettuvat yhteen jonoon, jossa puhallutukset ja henkilötarkastukset tehdään.

Sisäänpääsyn nopeuttamiseksi huomioithan seuraavat asiat:

- jätät juomat, päihteet, sateenvarjot, järjestelmäkamerat ja muut ylimääräiset varusteet kotiin, sillä niitä ei ole lupa tuoda tapahtumaan. Teräaseet ja niiksi luokiteltavat esineet takavarikoidaan ja luovutetaan poliisille.

-tapahtumassa on narikka, joka toimii omalla vastuulla.

- tyhjän 0,5 litran muovipullon saat tuoda tapahtumaan.

- tapahtumassa on voimassa kaikki Suomen lait, joten noudattamalla tapahtumassa perusmaalaisjärkeä edesautat kaikille viihtyisän ja mukavan tapahtuman toteuttamista!

 

Tapahtuman järjestää Sastamalan Nuorisovaltuusto ja nuorisopalvelut