Nuorisopassi kaikille 7.-9.lk:n oppilaille!

Julkaistu 22.01.2020
Sastamalan Nuorisopalvelut


Nuorisopassi on sähköinen matkapuhelimeen ladattava mobiilisovellus, johon voidaan ladata pääsylippuja erilaisiin vapaa-ajan harrastuksiin ja tapahtumiin tai vaikka lajikokeiluihin. Passiin on myös mahdollista ladata matkalippuja. Passin tavoitteena on innostaa nuoria löytämään mielekästä tekemistä vapaa-ajalleen, ja samalla esitellä Sastamalan ja lähialueiden harrastustarjontaa.

Nuorisopassin sisältämiin harrastus- ja lajikokeiluihin sekä tapahtumiin osallistuminen tapahtuu vapaa-ajalla ja omalla vastuulla, eikä nuoria ole vakuutettu kunnan toimesta. Osallistujien on tärkeää noudattaa lajiin tai harrastukseen liittyviä turvallisuusohjeita.

Nuorisopassin käyttöönotto oppilailla

Sastamalaiset 7-9-luokkien oppilaat saavat Nuorisopassin käyttöönsä syyskuussa 14.9.2020. Nuorisopassin käyttöönotto on vapaaehtoista ja se vaatii huoltajan luvan. Nuorisopassi sisältää oppilaan henkilötietoja, Nuorisopassin tietosuojaseloste löytyy Nuorisopassin tietosuojaseloste -välilehdestä. Alta löytyvät ohjeet siitä, kuinka passin saa käyttönsä:

Sastamalan kouluissa opiskelevat oppilaat:

Oppilaan huoltajat antavat luvan oppilastietojen siirtämiseen sähköisessä oppilastietojärjestelmä Wilmassa -olevan lupakyselyn kautta. (Huom. Lupa Nuorisopassin henkilötietojen siirtämisestä kysytään samalla lomakkeella, jolla mm. oppilaan kuvausluvat kysytään.)

Oppilaat kirjautuvat Nuorisopassiin Office 365-tunnuksilla ja salasanalla, jotka oppilas saa koulultaan.

Toisella paikkakunnalla opiskelevat Sastamalassa kirjoilla olevat oppilaat:

Oppilaan huoltajan tulee olla yhteydessä Nuorisopassin tukeen sähköpostitse (osoite: tuki.nuorisopassi@sastamala.fi) ja pyytää oppilaalle tunnuksia. Tämän jälkeen huoltaja saa sähköpostiin Wepropol-kyselylinkin, jossa kysytään tarvittavat nuoren henkilötiedot, ja nuori saa sähköpostiinsa tunnuksen Nuorisopassiin.

Huom.! Oppilastietojen siirtämisessä Nuorisopassiin on noin 1 viikon viive, eli  Nuorisopassi alkaa toimia noin viikon kuluessa siitä, kun huoltaja on antanut luvan tietojen siirtämiseen Nuorisopassiin.

 

Lisätiedot ja tuki osoitteesta: sähköpostitse tuki.nuorisopassi@sastamala.fi

Nuorisopassin tämän hetkiset edut näet tästä

Listätietoja

Perhepalvelukoordinaattori

Tiina Haronoja

040 637 6079

tiina.haronoja@sastamala.fi