SN Games 2020 -lanitapahtuma Vexve areenalla!

Julkaistu 08.10.2020
Sastamalan Nuorisopalvelut


Sastamalan nuoret järjestää  SN Games 2020 -lanitapahtuman Vexve areenalla!

Lauantaina 21.11.2020 klo 12-24

Ikäraja & pelattavat pelit K-12

Tapahtumaan mahtuu 50 osallistujaa (ilmoittautumisjärjestyksessä) Tapahtumaa ei järjestetä, jos osallistujia on alle 30.

Ilmoittaumisaikaa 8.11.2020 saakkka.  Ilmoittaudu mukaan  tästä  (Ilmoittautuminen on sitova!)

Tapahtuman aikana pelataan erilaisia videopelejä. korkeintaan K-12 pelejä (esim. Fortnitea), tapahtumassa on säännölliset ruutubreikit ja muuta oheisohjelmaa. Osallistujille tarjotaan ruoka, mutta myös ovat eväät ovat sallittuja (paitsi energiajuomat ei).

Jokainen tuo laneille omat laitteensa ja on vastuussa niistä. Nettiyhteydet ovat valmiiksi paikanpäällä, joten omaa nettiä et tarvitse.

Tapahtumaa on päihteetön ja energiajuomaton. Tapahtumassa noudatetaan järjestäjien ohjeistuksia.

Koronatilanteesta johtuen tapahtuma voidaan peruuttaa myös lyhyellä varoitusajalla, osallistujille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.  Tapahtumassa huomioidaan koronaturvallisuus mm. pelipisteiden riittävällä etäisyydellä ja hyvällä käsihygienialla. Tapahtumassa on noudatettava turvallisuusohjeistuksia ja tapahtumaan saa osallistua vain oireettomana ja terveenä!

Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti ennen tapahtumaa, missä kerrotaan tarkempia tietoja. Esim. mitä kaikkea tarvitset mukaan tapahtumaan.

Tapahtuma on maksuton!

Lisätietoja:

Janne Kallio

janne.kallio@sastamala.fi

050 527 5705